jueves, 21 de enero de 2016

Temperatures càlides per a este cap de setmana

Alumnes de 5º de Primària, com vam fer la setmana passada, a continuació vos deixe una notícia referent al temps d'Espanya durant este cap de setmana. La notícia està extreta de la pàgina web oficial de TVE "Eltiempo.es" de nou

Com tots sabeu durant durant la setmana passada el país va tindre grans precipitacions, sobretot en el nord del país, que van provocar nombrosos accidents i problemes com a inundacions, rius desbordats, etc. Bé, aquest cap de setmana el temps canviarà i les temperatures màximes pujaran en bona part de la Península predominant el sol i temperatures càlides en el Mediterrani, Balears, litoral andalús i també a Canàries.

A la nostra comunitat, en concret, les temperatures pujaran des de 16 graus el dijous fins a 19 el diumenge. A continuació vos deixe els mapes de la Península amb la temperatura de dijous i diumenge perquè vegeu l'evolució:



En clase podem debatre esta situació. Sense més vos deixe amb l'enllaç de la notícia, en la qual es comenten coses com: 

- A Bilbao s'aconseguiran temperatures semblants a les de Huelva, al voltant dels 20ºC.
- La pujada de temperatures serà progressiva i el cap de setmana estarà marcat per poques pluges. 
- Despedirem la majoria de gelades i tornaran algunes boires.

Enllaç: Notícies del temps per a este cap de setmana

També vos deixe  a continuació una notícia molt interessant per a entendre el canvi climàtic (consta de 5 notícies diferents enllaçades dins de la página de davall). Vos aconselle llegir-les ja que també ho debatrem en classe.
Enllaç: Canvi climàtic: 5 notícies que has de llegir per a entendre-ho

Espere que vos haja agradat.

Una salutació!

No hay comentarios:

Publicar un comentario